Šport > Nogomet
23 ogledov

Prepir Guardiole in Solbakkna

Guardiola in Solbakken sta si po tekmi skočila v lase – seveda, ne dobesedno.
1/11
Žurnal24 main
Tekma med Köbenhavnom in Barcelono je po zadnjem žvižgu dobila epilog kar na zelenici, ko sta si v lase skočila trenerja Solbakken in Guardiola (v videu). In jabolko spora? Rezervni vratar Barçe, Jose Pinto!

Med petelina se je takoj vmešal Sergio Busquets in tako preprečil, da bi prišlo do kakšnega fizičnega obračunavanja. Trener Barcelone Pep Guardiola po tekmi ni želel posvečati pozornosti sporu s trenerjem Köbenhavna, a vseeno povedal, kaj ga je vznemirilo: ''Solbakken (trener Köbenhavna, op. p) ne more zahtevati štirih tekem kazni za Pinta, prav tako pa ne more reči, da je Pinto gnilo jabolko. V ''fair-playu'' in v vzornem obnašanju Pinto močno prekaša Solbakkna.''

 

Tisti, ki vam gre branje z ustnic (v angleškem jeziku) nekoliko bolje, lahko razberete kakšne (grde) besede je katalonskemu strategu namenil Danec.

 

Naj spomnimo, da je Uefa Pinta kaznovala s prepovedjo nastopa na dveh tekmah, ker naj bi na tekmi proti Köbenhavnu na Camp Nouu pred 14 dnevi zažvižgal – žvižg, ki naj bi bil tako glasen kot sodniška piščalka, pa je zaustavil napadalca danskega moštva Cesarja Santina, ki je mislil, da se nahaja v prepovedanem položaju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.