Šport > Nogomet
7 ogledov

Prepotoval 11.000 km za odpadlo tekmo

ric week navijač evertona Reševalni pas/Twitter
Goreč navijač angleškega Evertona Ric Wee je prepotoval 11.000 km, da bi si svoj ljubljeni klub prvič ogledal v živo, po prihodu na cilj pa je razočarano ugotovil, da je bila tekma odpovedana. Toda pot ni bila zaman.

Malezijski nogometni navdušenec angleškega moštva Everton Ric Wee se je letos odločil, da bo izpolnil svojo dolgoletno željo in si na stadionu Goodison Park v živo ogledal tekmo svojega ljubljenega kluba, a njegova 7.000 milj dolga pot do Liverpoola se je klavrno končala, saj je bila sredina tekma s Crystal Palaceom odpovedana zaradi hudega neurja.

"Končno, po dolgih 30 letih, si bom Everton prvič v življenju ogledal na Goodison Parku," je na Twitterju vzhičeno zapisal Wee, a le 35 minut pred največjim športnim dogodkom v njegovem življenju prek istega vira prebral zanj srhljivo novico: "Tekma med Evertonom in Crystalom je odpovedana zaradi slabega vremena."

Weeju se je po tej novici podrl svet, sklonjene glave je taval okoli stadiona, njegovo razočaranje pa je prekinilo sporočilo kluba iz Evertona, ki ga je povabilo v osrčje stadiona, kjer so mu pokazali slačilnico, hkrati pa se je srečal s trenerjem Robertom Martinezom in vsemi igralci Evertona.

Rdeči alarm v Veliki Britaniji

Ob tem kaže omeniti, da je zahod Velike Britanije v sredo doživel eno izmed najhujših neurij v zadnjih letih. Veter, ki je pihal do 180 kilometrov na uro, je podrl številne drogove električne napeljave in drevesa, več sto tisoč gospodinjstev je ostalo brez elektrike, država pa je zaradi vremenskih nevšečnosti razglasila rdeči alarm.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.