Šport > Nogomet
91 ogledov

Prestop Šporarja le še vprašanje časa

Šporar Kalcer Radomlje Olimpija Ljubljana SPS/NkOlimpija
Napadalec vodilne ekipe najmočnejše slovenske lige, Andraž Šporar, naj bi bil na pragu prestopa k nemškemu Hannovru ali švicarskemu Baslu, danes poroča Delo.si.

Ni skrivnost, da se za najboljšega strelca Prve Lige TS, ki z ljubljansko Olimpijo koraka proti prvemu naslovu državnega prvaka po letu 1995, zanimajo številni evropski klubi.

Med najbolj zainteresiranimi je Hannover, ki naj bi za prestop slovenskega nogometaša pripravljal rekordno odškodnino v višini tri milijone evrov, s čimer bi presegel vsoto, ki jo je za prestop Etiena Velikonje aktualnemu državnemu prvaku odštel Cardiff City.

Po poročanju spletnega portala Delo.si je poleg Hannovra glavni favorit za dogovor z napadalcem še 17-kratni švicarski prvak Basel.

Šporar je o možnosti selitve v Evropo spregovoril tudi v intervjuju za spletni portal Siol.net. ''Moja velika želja je, da bi ostal do konca sezone in z Olimpijo osvojil naslov. To sem že večkrat povedal. Je pa jasno, da bom, če bom dobil ponudbo, ki je ne bom mogel zavrniti in bo taka, da bi bilo to tudi neumno, odšel. Če bo šlo za res dobro ponudbo, ne bom prav veliko razmišljal in jo bom sprejel. Gre za moje življenje, moram misliti na prihodnost,'' je za Sportal povedal nogometaš Olimpije.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.