Šport > Nogomet
16 ogledov

Prešuštnik Rooney bo igral

Fabio Capello (levo) še naprej zaupa Waynu Rooneyju. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Angleški selektor, Italijan Fabio Capello, se je kljub razkritju škandala odločil, da bo prvega zvezdnika reprezentance Wayna Rooneyja uvrstil v prvo enajsterico.

Največ pozornosti britanskih medijev je v teh dneh deležen Wayne Rooney. Napadalec Manchester Uniteda je bil najprej na udaru zaradi slabe strelske forme, zdaj pa je završalo po razkritju o njegovem zasebnem življenju. Lani, ko je bila Rooneyjeva žena Coleen noseča, naj bi nogometaš posteljo delil z 21-letno Jenny Thompson, s katero naj bi bil v razmerju več mesecev, za storitve pa naj bi ji tudi redno plačeval.

Angleški selektor Fabio Capello je tako 24-letnika moral zagovarjati. Italijanski strateg ne razmišlja o kaznovanju Rooneyja zaradi škandala. V ponedeljek je tako medijem zagotovil, da bo zvezdnika vključil v začetno enajsterico za torkovo kvalifikacijsko tekmo proti Švici za Euro 2012.

"Na igrišču je bil zelo dober. Izkazal se je tudi na treningu in bil zelo osredotočen na igro. Zasebno življenje igralcev in njihovo delo v reprezentanci je treba ločiti, osredotočeni pa moramo biti zgolj na igro. Rooney je zelo pomemben člen angleške izbrane vrste," je dejal Capello.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.