Šport > Nogomet
50 ogledov

Pretep na treningu Chelseaja

diego costa oscar chelsea EPA
Na treningu angleškega prvaka je prišlo do fizičnega obračunavanja med Oscarjem in Diegom Costo, ki so ju morali ločiti igralci in klubsko osebje.

Diego Costa je znan kot vročekrven in prepirljiv nogometaš, ki se za dosego svojih ciljev rad zateka k umazanim igricam, tokrat pa je šel predaleč na treningu Chelseaja v Cobhamu, kjer se je zapletel v prepir z brazilskim napadalnim vezistom.

Incident se je zgodil med intenzivnim treningom v klubski bazi, kjer se varovanci Guusa Hiddinka pripravljajo na tekmo pokala FA z ekipo Scunthorpe United.

Daily Mirror v ekskluzivni zgodbi poroča, da je Oscar z grobim startom razjezil španskega reprezentanta, ki mu je odgovoril tako, da mu je vrnil milo za drago.

A napadalec naj bi pri vsem skupaj nekoliko pretiraval, tako da jo je Oscar odnesel precej slabše kot on. Prišlo naj bi celo do prerivanja, nato pa so nogometaša uspešno ločili soigralci in osebje. ''V klubu sicer trdijo, da sta se nogometaša pomirila in se skupaj odpravila proti garderobi,'' piše Daily Mirror.

Costa je po odhodu Joséja Mourinha spet ujel strelsko formo, saj je dosegel zadetek na dveh od zadnjih treh tekem. Napadalec je bil eden od treh nogometašev Chelseaja, ki so mu navijači očitali odgovornost za slovo portugalskega stratega.

Poleg Coste sta bila najglasnejših žvižgov deležna še Cesc Fábregas in Eden Hazard.

Poročanje angleškega časnika je z objavo na Twitterju negiral Oscar. ''Tisti, ki pravijo, da sva se s Costo stepla, lažejo. On je eden mojih najboljših prijateljev in nikoli se bi stepla,'' je zapisal Brazilec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.