Šport > Nogomet
11 ogledov

Pretežki Tévez v Torinu takoj na dieto

carlos tevez EPA
Argentinski napadalec Carlos Tévez je po poročanju La Gazzette dello Sport takoj po prihodu k Juventusu dobil navodilo trenerja Antonia Conteja − shujšaj!

Antonio Conte, ki je po prevzemu trenerskega mesta pri Juventusu v klub pripeljal tudi strokovnjaka za prehrano, tako imenovanega nutricionista, je po poročanju La Gazzette dello Sport zelo strog, ko gre za prehrambne navade svojih varovancev.

"Pri Antoniu Conteju stvari potekajo takole: tisti, ki je nepazljiv za mizo ali kako drugače preseže zdravo težo, tisti ne igra," pišejo italijanski kolegi pri najbolj branem športnem dnevniku na Apeninskem polotoku.

Inzaghi ena redkih izjem

Eden redkih primerov nogometašev, ki so bili težji med sezono kot v poletnih mesecih, je bil sicer nekdanji Contejev soigralec pri Juventusu Filippo Inzaghi. Za nogometaše in športnike nasploh je nekaj povsem običajnega, da se med poletnimi meseci malce zapustijo, spijejo kakšno pivo več in dobro jedo.

Dva ali tri kilograme preveč v klubih ne sprejmejo z odobravanjem, dodajajo pri Gazzetti, ampak gre bolj za posmeh kot kaj drugega. Oster Contejev režim je tako odkril, da je Carlos Tévez na podpis pogodbe in zdravniški pregled prišel pretežek za kar šest kilogramov, čeprav se v ozadju že pojavljajo namigovanja, da podobno kot Ronaldo in Diego Maradona "takšen pač je".

Zdaj pod strogim nadzorom

Od srede dalje bodo Tévezovo dieto v Torinu strogo nadzorovali, pišejo pri Gazzetti, ker časa pred začetkom nove sezone ni več veliko, "El Apache" pa bo po torkovem prihodu v olimpijsko mesto prvič okusil strog režim nekdanjega kapetana stare dame.

Morda mu bodo pomagali tudi shujševalni nasveti za lenuhe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.