Šport > Nogomet
14293 ogledov

Prevaral ženo, nato še ljubico, tretja že noseča

Jorginho Profimedia
Nogometni zvezdnik ne sodi ravno med najzvestejše moške.

Brazilski zvezdnik Jorginho očitno ni aktiven samo na zelenici. Le v nekaj mesecih se je 28-letnik namreč zapletel v ljubezensko dogodivščino, ki je nogometaša Chelseaja prisilila v ločitev od žene, nato je prevaral še novo izbranko in zdaj ima s tretjo damo svojega srca še otroka.

'(Ne)Srečnice' v tej zgodbi so: žena Natalia Leteri, prevajalka pri Chelseaju Elisa Scalcon in Catherine Cat Harding, bivša prijateljica igralca Juda Lawa in mati nejgove hčerke Ade. 

Jorginhovo afero z Eliso je javnosti sporočil njen nekdanji fant Aaron Hughes. Ta je z omenjeno hodil, ko je bila ta še eksotična plesalka, po njegovih besedah pa se je začela povsem drugače obnašati po zaposlitvi pri Chelseaju. Preden bi moral par na dopust na Šri Lanko je Aaron na Elisinem iPadu opazil njen dolgi pogovor z Jorginhom, ki je vključeval opise grobega in nežnega seksa, fotografije, opise tetovaž in podobno.

Elisa je uspela svojega fanta celo prepričati, da je vse skupaj napačno razumel, zato sta vseeno skupaj odšla na oddih. Aaron je tega kasneje opisal kot najhujša tedna v svojem življenju. Verjetno mu je bilo vse skupaj še precej težje, saj je goreč navijač Arsenala.

Ob vrnitvi je pred vrata postavil Eliso, Jorginho pa kmalu svojo ženo. A novo razmerje ni dolgo trajalo. Vezist Chelseaja očitno težko zdrži v dvoje ali sam, hitro se je zapletel s Cat Harding, ki že ponosno razkazuje svoj trebušček. Slednja se bo tako lahko kmalu pohvalila, da ima otroka tako s slavnim igralcem, kot zvezdnikom otoškega nogometa. 

Natalia:

Elisa:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smiles all round 📸: @elisascalcon

A post shared by FRANCO MANCA (@francomancapizza) on

Catherine:

Catherine Cat Harding | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 5
  • munja 18:47 29.april 2020.

    Zelo dober članek - ploskam!!! Bedno.

  • Avatar right
    right 11:12 29.april 2020.

    takim gnojem so včasih rekli kurbirji a zdaj so pa zvezdniki. res naslov da dol padeš

  • andrej084 09:46 29.april 2020.

    Prvi sveder Brazilije.