Šport > Nogomet
42 ogledov

Pri Chelseaju je hudo počilo

diego costa chelsea EPA
Na današnji tekmi Premier League s prvakom Leicester Cityjem ne bo zaigral prvi strelec Chelseaja Diego Costa.

Pri modrem londonskem klubu je bilo v preteklih tednih idilično vzdušje, saj si je Čhelsea s serijo zmag priigral lepo prednost pred zasledovalci. A zdaj je nekoliko drugače. Modri so izgubili na mestnem dvoboju z mestnim tekmecem tottenhamom, proti lisicam iz Leicestra pa ne bo zaigral prvi strelec moštva Diego Costa.

Ta se je hudo sprl s trenerjem Antoniom Contejem, ki je Brazilca s španskim potnim listom nato postavil na hladno in ga ni uvrstil v ekipo. Do spora je prišlo v torek, ko se je Costa pritoževal na bd bolečinami v hrbtu, Contejev pomočnik Paolo Bertelli pa je menil, da lahko napadalec normalno opravi trening. Brazilec in Conte sta povzdignila glas, Conte pa naj bi prvemu zabrusil: "Potem pa se spelji na Kitajsko!"

V zadnjih treh dneh je Costa moral trenirati povsem sam, odstranjen je bil iz moštva. Nogometni zvezdnik naj bi sicer imel na mizi ponudbo iz najmočnejše kitajske lige, želi si ga Tianjin Quanjian, z njo bi zaslužil kar 30 milijonov funtov na leto. Trenutno se na Kitajskem nahaja tudi nogometašev agent Jorge Mendes.

Kljub sporu pri Chelseaju zagotavljajo, da Coste ne nameravajo prodati v januarskem prestopnem roku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.