Šport > Nogomet
39 ogledov

Pri Olimpiji odgovorili na besede župana Kopra

Milan Mandarić Anže Petkovšek
Pri ljubljanskem klubu so se odzvali na besede župana Kopra, ki jih ta izrekel v pogovoru za Ekipo.

"Popolnoma jasno je, da je želel onesposobiti koprski klub, mu škodovati, ga uničiti. Hoče se maščevati za ne vem natanko kaj, to je njegov edini namen, a mu ni uspelo. Na tak način, kot je to nameraval storiti, pač ne gre. Morda bi mu uspelo kje drugje, v kakšnih bolj neurejenih okoljih. Ko je odšel iz Kopra, je za seboj pustil 1,5 milijona evrov dolga, ko bo zapustil Ljubljano, bo to 10 ali 15 milijonov. Boste videli, da bo tako, da bo nekoga zelo bolela glava," je za osrednji slovenski športni časnik dejal župan Kopra Boris Popović, ki trdi, da je dolg primorskega kluba do prvega moža Olimpije Milana Mandarića neutemeljen.

"To je tako, kot če bi vi šli k prostitutki in bi moral jaz plačati za vaš užitek. Zakaj bi to storil, zakaj bi plačeval? Vi ste uživali, vi plačajte. Kot sem dejal, je Milan Mandarić vložil svoj denar, je plačeval, ampak potem čez nekaj let tega denarja ne more zahtevati nazaj. Vi ste bili s prostitutko, in ne jaz, in on je plačeval igralce, ki so igrali zanj. Imel je vso oblast, z njimi je hotel zaslužiti, a če mu to ni uspelo, je njegova krivda. Čemu bi mu zdaj nekdo drug vračal takratni vložek?" je v svojem slogu dejal Popović in dodal, da je prav Mandarić kriv, da se je Koper znašel v prisilni poravnavi.

Na izrečeno so se odzvali pri državnih prvakih. "V NK Olimpija Ljubljana smo zgroženi nad zadnjimi neresničnimi in skrajno škodljivimi izjavami s strani župana lepega mesta z izjemnimi nogometnimi navijači, kot je Koper. V klubu se ne obremenjujemo z neresnicami in se ne poslužujemo podobnih nizkotnih ravnanj, kot to počne župan Kopra. NK Olimpija Ljubljana je usmerjena v svoj razvoj in napredek, kar smo v zadnjem letu in pol dokazali in še dokazujemo z maksimalno profesionalno držo v vsakodnevnem komuniciranju in delovanju kluba nasploh," so Ljubljančani zapisali na svoji spletni strani.

 
Komentarjev 2
  • bumbar 14:32 15.februar 2017.

    Kot bi prebiral kakšen srbski časopis. Sami čapci.

  • titty 14:01 15.februar 2017.

    Užaljen poba Popović ne more iz svoje kože. Nevzgojeno, zamerljivo, bahavo in maščevalno 90 kg dete.