Šport > Nogomet
60 ogledov

Pri Olimpiji predstavljajo novega trenerja

Igor Bišćan Profimedias
Nogometni klub Olimpija bo dobil novega stratega.

Pri ljublanskem klubu, ki ima za sabo nesupešno sezono s porazom v finalu pokala in katastrofalnim spomladanskim delom prvenstva, so za 17. uro sklicali novinarsko konferenco, kjer naj bi sporočili ime naslednika Safeta Hadžića. To bo postal nekdanji član Liverpoola in hrvaške reprezentance Igor Bišćan.

Ta je že zapustil NK Rudeš, ki ga je presenetljivo popeljal v prvo hrvaško ligo. "S težkim srcem se ločujemo od trenerja in prijatelja Igorja Bišćana, ki v sezoni 2017/18 ne bo sedel na klopi NK Rudeša. Klub se zahvaljuje Bišćanu na zavzetosti in vrhunskem delu v najuspešnejši sezoni v zgodovini kluba. Njegovo vodenje je povzročilo uvrstitev NK Rudeša v 1.HNL po osvojitvi naslova v 2. HNL. Želimo mu veliko uspeha in sreče v nadaljevanju trenerske kariere," so sicer zapisali pri novopečenem hrvaškem prvoligašu.

Bišćan je v svoji karieri igral za Dinamo, Liverpool in Panathinaikos, v dresu hrvaške reprezentance pa je odigral 15 tekem in dosegel en zadetek. Od izbrane vrste se je hitro poslovil, po suspenzu, ki ga je dobil leta 2003, ni več nikoli oblekel nacionalnega dresa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.