Šport > Nogomet
3893 ogledov

Pri Olimpiji že izbrali novega trenerja

Zoran Barišić Epa
Nogometaši Olimpije naj bi kmalu dobili novega prvega moža na klopi.

Aleksandar Linta se po porazu z Mariborom (0:3) v derbiju slovenskega prvenstva in izgubljeni tekmi s Spartakom Trnaca (0:2) v zadnjem predkolu evropske lige po pričakovanjih ne bo obdržal na klopi Olimpije. Predsednik ljubljanskega kluba je namreč že izbral njegovega naslednika.

Na klop Olimpije bo tako sedel Avstrijec hrvaškega rodu Zoran Barišić. Ta naj bi že pripotoval v Ljubljano, kjer ga čaka sestanek s prvim možem Olimpije. Ta je v zadnjih mesecih najprej zamenjal Igorja Bišćana, ki je Olimpiji v minuli sezoni sicer prinesel dvojno krono, nato je hitro brez posla ostal še njegov naslednik Ilija Stolica, nastali požar pa je moral gasiti Linta.

Barišić je v svoji igralski karieri zaigral za kopico avstrijskih klubov, zbral je tudi en nastop za avstrijsko reprezentanco. Trenersko kariero je začel pri svojem nekdanjem klubu Rapidu iz Dunaja, najprej kot pomočnik, nato kot glavni trener, uspešno je vodil tudi slovenskega reprezentančnega napadalca Roberta Beriča. Barišić je nazadnje sedel na klopi turškega drugoligaša Karabüksporja.

 

Komentarjev 3
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 13:15 25.avgust 2018.

    Edina rešitev je menjava lastnika!! Ta mandalič je pravi teleban!! Biščana je zamenjal samo zato,ker je bil Hrvat!! Ljubljančani lahko vas je sram,da je olimpija v Srbskih rokah toliko niste sposobni,da bi bili lastniki tega kluba Slovenci!!

  • Tupamaros 08:07 25.avgust 2018.

    Če javna hiša ne funkcionira ne menjaš pojstelj ampak kurbe. Zadnja na vrsti je madam.

  • Avatar Arlisotta
    Arlisotta 01:31 25.avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==> Sexydrom.com