Šport > Nogomet
40339 ogledov

Pri PSG-ju zavrelo, Messi ni mogel verjeti, kaj mu je storil soigralec

Messi Print Screen
Argentinski napadalec Lionel Messi je bil upravičeno nejevoljen ob udarcu zvezdniškega soigralca.

Na tekmi drugega kroga elitne francoske ligue 1 med PSG-je, in Montpellierjem na Parku princev, kjer so Parižani slavili s 5:2, je prišlo do nesoglasij med zvezdniki domačega moštva.

Zaradi različnih pogledov na to, kdo bi moral izvajati drugo najstrožjo kazen na tekmi, sta se na zelenici še pred iztekom prvega polčasa sporekla Neymar in Kylian Mbappe.

Slednji je pri izidu 0:0 že zapravil strel z bele točke, a je bil kljub temu mnenja, da bi moral izvajati tudi drugo enajstmetrovko.

Neymar, ki se je podpisal pod dva zadetka zmagovalnega moštva, se z Mbappejem ni strinjal, zato je med njima prišlo do prepira, napetost pa se je preselila tudi v slačilnico, kjer so po navedbah francoskih medijev morali mednju poseči soigralci.

Brazilec je kasneje na twitterju všečkal več objav, v katerih so navijači pozivali k temu, da bi moral on izvajati vse najstrožje kazni.

Messi ubijal s pogledom

Postranska "žrtev" zvezdniškega spora je povsem nepričakovano postal Lionel Messi.

Kot kažejo posnetki, je želel Mbappe po dosojeni enajstmetrovki čim prej uveljaviti svojo voljo, pri tem pa je zanemaril svojo bližnjo okolico in z ramo trčil v argentinskega asa.

Čeprav je bil udarec bržkone nenameren in dokaj nedolžen, pa izraz na Messijevem obrazu zelo nazorno pokaže, da mu je soigralčeva poteza dvignila pritisk.

Vidno šokirani Argentinec je začudeno pogledal proti Mbappeju, a je bil slednji tako osredotočen na Neymarja, da je Messijev srd ostal neopažen.

Messi | Avtor: Print Screen Print Screen

Mbappe je na tekmi poskrbel za še en incident, ko je v enem izmed protinapadov PSG-ja prenehal teči, ker je Vitinha žogo namesto njemu podal Messiju.

Francoz je ob tem jezno zamahnil z rokami in se užaljeno izključil iz obetavne akcije.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.