Šport > Nogomet
164 ogledov

Pri Realu kar dva vratarja na bolniški, branil bo Ukrajinec

Andrij Lunin Profimedia
Težave Reala z vratarji. Poškodba Kepe na obračunu z Brago.

Španski nogometni velikan Real iz Madrida se je znašel v težavah z vratarji. Potem ko si je že pred časom koleno težje poškodoval Thibaut Courtois, ki bo odsoten dlje časa, je poškodba doletela tudi Kepo Arrizabalago. Na ogrevanju za tekmo lige prvakov proti Bragi je začutil bolečino v mišici, zato je moral na natančnejše zdravniške preglede.

Kot poroča AFP, so ti pokazali pri vratarju, ki ga je Realu posodil Chelsea, manjšo raztrganino, zaradi katere naj bi bil odsoten približno tri tedne. V petek ga čaka še magnetna resonanca, po njej pa bodo zdravniki lahko natančneje povedali, koliko časa bo moral mirovati.

Že proti Bragi je moral v vrata stopiti Ukrajinec Andrij Lunin, ki je svoje delo opravil brezhibno in je mrežo ohranil nedotaknjeno. Bržkone bo v golu tudi na sobotnem prvenstvenem obračunu proti Sevilli.

Arrizabalaga bo izpustil tudi tekmi španske reprezentance v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo proti Cipru in Gruziji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.