Šport > Nogomet
28 ogledov

Pridržali 13 poljskih huliganov

(Real Madrid - Legia Warszawa) EPA
Tekmo madridksega Reala in Legie iz Varšave so zaznamovali navijaški izgredi gostujočih navijačev.

Torkova tekma nogometne lige prvakov v Madridu med Realom in varšavsko Legio je imela še dodatek, za katerega so z neprimernim vedenjem pred, med in po tekmi poskrbeli gostujoči navijači. Ob porazu svoje ekipe z 1:5 je 13 Poljakov ostalo v policijskem pridržanju.

Španska policija je sporočila, da so zaradi navijaških izgredov prijeli 13 gostujočih navijačev, ki se bodo v četrtek srečali s pristojnim sodnikom.

Večino kršitev sestavljajo klasični huliganski izgredi v obliki motenja javnega reda in miru, pretepanje in upiranje uradnim osebam, zabeležili pa so tudi rop.

Poljski navijači ne bodo imeli priložnosti, da bi na povratnem dvoboju te skupine lige prvakov videli na delu svoje nogometaše. Krovna evropska nogometna zveza (Uefa) je namreč klub že pred sinočnjo tekmo kaznovala z eno tekmo igranja pred praznimi tribunami, ker so navijači Legie za izgrede na tribunah poskrbeli že pred gostovanjem v Madridu. Kazen bo poljski klub odslužil prav na dvoboju z Madridčani 2. novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.