Šport > Nogomet
17 ogledov

Prijavite se za vstopnice za Euro 2012

Slovenci se bodo še krčevito borili za uvrstitev na Euro 2012. (Foto: Boštjan Ta Žurnal24 main
Če ne bi radi ostali brez vstopnic za tekme Eura 2012, se morate do danes do polnoči (31. 3.) prijaviti za vstopnice. Za zdaj je prijav že prek dva milijona. Žreb srečnih dobitnikov bo sredi aprila.

Navijači, ki si želijo obiskati tekme evropskega nogometnega prvenstva leta 2012 na Poljskem in v Ukrajini, lahko od 1. marca na spletni strani Evropske nogometne zveze (Uefa) zaprosijo za vstopnice za zaključni turnir stare celine. Rok za prijavo se izteče danes, 31. marca, opolnoči, tako da Uefa vse zainteresirane poziva k čimprejšnji prijavi. Vstopnic ne bodo razdeljevali po principu "prvi pride, prvi dobi", ampak ima vsaka prijava enake možnosti za vstopnice. Te bodo nato med prijavljene interesente razdelili z žrebom, ki se bo odvil sredi aprila. Zanimanje je veliko, saj naj bi za dragocene lističe na uefa.com zaprosilo že dva milijona ljudi.

Cene vstopnic se gibljejo med 30 in 600 evri, kolikor bo treba odšteti za najdražjo vstopnico za finalno tekmo. Vstopnice so sicer razdeljene v tri cenovne kategorije. Za uvodno tekmo prvenstva stanejo po 250, 140 in 45 evrov, za tekme predtekmovanja po 120, 70 in 30 evrov, za četrtfinalne tekme po 150, 80 in 40 evrov, za polfinalni tekmi po 270, 150 in 45 evrov, za finale pa po 600, 330 in 50 evrov. Uvodna tekma prvenstva bo 8. junija 2012, gostitelji prvenstva pa so Varšava, Poznanj, Gdansk in Wroclaw na Poljskem ter Kijev, Lvov, Donjeck in Harkov v Ukrajini.

Ker še ne vemo, ali bo Slovenija igrala na Euru 2012, je morda odločitev za tako zgodnji nakup vstopnic težka. A panika je odveč: gotovo se bo prek agencij in nogometne zveze pred začetkom prvenstva karte še dalo dobiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.