Šport > Nogomet
18 ogledov

"Primer oko": Mouju dve, Titu ena tekma

superpokal barcelona david villa jose mourinho slavi real madrid EPA
Visokonapetostna povratna tekma španskega superpokala med FC Barcelono in Real Madridom je v sredo končno dobila svoj epilog. Trener Reala José Mourinho bo zaradi "primera oko", ko je svoj prst porinil v oko pomočnika trenerja Barcelone Tita Vilanove, počival dve tekmi, medtem ko bo Vilanova odsedel eno. Oba bosta morala plačati še 600 evrov kazni. Dvoboj obeh trenerjev lahko podoživite v novi videoigri za pametne telefone. Več spodaj.

S španske nogometne zveze (RFEF) so v sredo sporočili, da bosta morala trener Real Madrida José Mourinho in pomočnik trenerja Barcelone Tito Vilanova zaradi incidentov po povratni tekmi španskega superpokala plačati 600 evrov kazni in odslužiti še dve oziroma eno tekmo suspenza. Spomnimo: v izdihljajih povratnega obračuna na Camp Nouu se je po ostrem startu Marcela nad Francescom Fabregasom začelo prerivanje, v katerem je Mourinho porinil prst v oko Vilanove, ki ga je nato udaril. Kaznovana sta bila tudi kluba, in sicer Real s 180, Barcelona pa z 90 evri.

Kazni bosta Mourinho in Vilanova lahko odslužila izključno na tekmah superpokala, oba kluba pa se lahko na odločitev razsodišča pritožita v roku desetih dni.

"Primer oko" je prodrl tudi v svet videoiger. Takole izgleda Eye Mou – igra, ki so jo za pametne telefone nedavno razvili pri podjetju Reus Avellana Digital:

Komentarjev 1
  • 1111 18:54 05.oktober 2011.

    ...dve tekmi??? denar dela svoje...