Šport > Nogomet
252 ogledov

Primorcem odrekli licenco za novo sezono

nk ankaran hrvatini prva liga NK Ankaran
Slovenski nogometni klubi so v fazi pridobivanja licenc za prihajajočo ligaško sezono.

Komisija Nogometne zveze Slovenije za licenciranje nogometnih klubov je danes objavila rezultate licenčnega postopka za klube 2. SNL za sezono 2019/20. Na prvi stopnji je bilo uspešnih petnajst drugoligašev. Vlogo za licenco so zavrnili le Ankaranu Hrvatinom.

Kot so sporočili z NZS, je vseh šestnajst klubov pravočasno vložilo vlogo za pridobitev licence za tekmovalno sezono 2019/2020, na prvi stopnji pa so bile licence podeljene petnajstim klubom, neuspešen pri pridobivanju licence je bil le NK Ankaran Hrvatini.

"Primorski klub se lahko na odločitev licenčne komisije pritoži v zakonskem pritožbenem roku, se pa vodstvo NK Ankaran Hrvatini ne more pritožiti na odločitev disciplinskih organov Fife. Ti so NZS obvestili, da primorski klub v disciplinskem postopku zaradi dolga do enega izmed igralcev ni poravnal svojih obveznosti, zaradi česar so bile NK Ankaran Hrvatini odvzete tri točke v tekoči sezoni 2. SNL," so pojasnili pri NZS.

Za 2. SNL so bili pri vlogi za licenco uspešni Beltinci, Vitanest Bilje, Bravo, Brda, Brežice Terme Čatež, Jadran Dekani, Roltek Dob, Drava Dakinda Ptuj, Fužinar Vzajemci, Ilirija 1911, Krka, Nafta 1903, Kalcer Radomlje, Rogaška in CherryBox24 Tabor Sežana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.