Šport > Nogomet
18 ogledov

Princ je navijač Željezničarja

princ William Kate Middleton George George Alexander Louis Reuters
Bosanski nogometni klub Željezničar je dobil člana modre krvi. Vodstvo kluba je namreč princu Georgeu, namenilo izkaznico za častnega člana Željezničarja.

Kot je na spletni strani sporočil sarajevski klub, so člansko izkaznico kluba z uradnim imenom bodočega angleškega kralja Prince George Alexander Louis predali veleposlaniku Velike Britanije Nigelu Caseyju, ta pa jo bo poslal v kraljevo palačo v Londonu.

Sarajevčani so prišli na zanimivo zamisel, da bi svojo akcijo Bodi Željo, s katero želijo spodbuditi čim več pristašev k vpisovanju v klub, razširili še na slavne osebnosti. Častna člana sta tako postala tudi legendarni nogometni delavec Ivica Osim in nogometaš Edin Džeko, ker pa se je mali princ rodil prav v času, ko so sprožili akcijo, so pomislili tudi nanj. S pobudo so seznanili britanski kraljevi dvor in dobili pozitiven odgovor, danes pa so zamisel tudi uresničili.

V Željezničarju so še pojasnili, da je ta poteza tudi nekakšna zahvala pokojni princesi Diani, ki je na tem območju večkrat pomagala pri humanitarnih projektih, predvsem pri razminiranju vojnega območja. Obenem pa so dodali, da bo princ George vselej dobrodošel na njihovem stadionu. Nenazadnje, pravijo pristaši Želja, nekaj je tudi v barvi; princ je "modre krvi", modra pa je tudi barva tega kluba ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.