Šport > Nogomet
22 ogledov

Prišel in znova odšel: Nikezić iz Olimpije

Nikezić Knezović Rudar Velenje Olimpija Ljubljana Prva liga prvenstvo SPS/nkolimpija.si
Ljubljansko Olimpijo pred skorajšnjim koncem jesenskega dela prvenstva zapušča izkušeni črnogorski napadalec Nikola Nikezić, so v četrtek zjutraj sporočili iz tabora zeleno-belih.

"Nikola Nikezić v prihodnje ne bo več nastopal za Olimpijo. Črnogorski napadalec je imel sicer pogodbo sklenjeno do konca koledarskega leta, vendar se je s klubom dogovoril za predčasno prekinitev sodelovanja in se odpravil domov v Črno goro. Skupaj je v slovenskem prvenstvu v zeleno-belem dresu na 43 tekmah dosegel 18 golov," je Olimpija Ljubljana zapisala na svoji spletni strani (Nkolimpija.si).

Nikola Nikezić, prvi strelec kluba v lanski sezoni, se je v Ljubljano vrnil naknadno, po izjemno slabem začetku sezone pod taktirko trenerja Andreja Razdrha, ko je podpisal pogodbo s še enim "staroselcem", Milanom Anđelkovićem, in prvič zaigral v devetem kolu (13. septembra) pri Zavrču.

Tudi po trenerski menjavi 32-letni napadalec ni dosegel ligaškega zadetka v kar 620 minutah igre, eden od njegovih najdaljših strelskih postov v karieri pa se je končal s prekinitvijo pogodbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.