Šport > Nogomet
27 ogledov

Prosili so ga za čevlje, daroval 60.000 €

Ronaldo Real Madrid Granada Liga BBVA Španija prvenstvo Reuters
Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo je ponovno dokazal, da ima veliko srce, ko je za zdravljenje desetmesečnega dečka odštel 60.000 evrov.

Starši desetmesečnega dečka Erika Ortiza Cruza, ki zaradi možganske bolezni trpi za vsakodnevnimi napadi, so kontaktirali Cristiana Ronalda v upanju, da jim bo nogometaš Real Madrida pomagal pri zbiranju denarnih sredstev za operacijo, ki bi dečku lahko rešila življenje.

Ronalda so zaprosili, da bi za dobrodelno dražbo, s katero želi družina Cruz zbrati 60.000 evrov, doniral podpisane čevlje. Portugalski napadalec je naredil še korak dlje in se zavezal, da bo 60 tisočakov pokril iz lastnega žepa, družini pa bo pomagal tudi pri dobrodelni dražbi.

To ni prvič, da je Ronaldo pokazal svojo človeško plat in priskočil na pomoč bolnemu otroku. Leta 2012 je namreč kril stroške zdravljenja devetletnega dečka, ki je bolehal za rakom. Pohvalno.


Komentarjev 3
  • Swap 16:05 13.marec 2014.

    Ce pogledas Messija v oci je isti k teli Herbalife sekta zombijev

  • Swap 16:03 13.marec 2014.

    Ni ta k Ibrahimovic cigan

  • JackD 16:03 13.marec 2014.

    Vse bolj in bolj se Ronaldokaže kot dobra oseba. Na drugi strani pa Messijev ugled iz novice v novico pada. Ravno obratno kor so pred leti želeli prikazati mediji.