Šport > Nogomet
12 ogledov

Protega nič več športni direktor

Nenad Protega meni, da Interblockovi mladeniči še niso zreli za tujino. (Foto: A Žurnal24 main
Nenad Protega ni več športni direktor državnih prvakov iz Ljubljane. Kot je danes sporočil nogometni klub Olimpija, sta se klub in dosedanji športni direktor Protega sporazumno razšla.

Na čelu športnega dela stroke Olimpije je bil 47-letni Ljubljančan od junija letos. "Na žalost se v življenju stvari ne zgodijo vedno tako kot si želimo. Olimpija je velik klub, ki zahteva takojšnje rezultate in hitro ukrepanje. Nenadu bi se rad zahvalil za njegovo delo in doprinos, ki ga je dal klubu. V bodoče mu želim vse dobro," je na spletni strani kluba ob odhodu oziroma sporazumni prekinitvi pogodbe dejal predsednik Olimpije Milan Mandarić.

"Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil igralcem vseh selekcij kluba, sodelavcem v pisarni, trenerjem, fizioterapevtom, ekonomom in staršem naših otrok. Posebna zahvala pa gre vsem našim navijačem, ki so na letošnjih tekmah resnično pokazali vrhunsko privrženost Olimpiji. Seveda, na čelu z navijaško skupino Green Dragons, saj gre njim posebna zahvala. S takšnimi navijači je dosegljivo vse. Ostajam velik navijač Olimpije, nadaljujte po začrtani poti," pa so v klubu citirali Protego, ki je v prvih letih samostojne Slovenije na začetku svoje igralske profesionalne nogometne poti tudi nosil zeleno-beli dres in bil z ljubljanskim klubom štirikrat državni prvak.

Podrobnosti sporazumnega konca sodelovanja v klubu niso razkrili, sredi junija sta sicer Mandarić in Protega podpisala triletno pogodbo.

Protega je na mestu športnega direktorja poleti nasledil Ranka Stojića, ki pa se je pred dnevi vrnil v klub, kjer ima uradno sicer funkcijo podpredsednika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.