Šport > Nogomet
0 ogledov

Protest Milanovih navijačev

Pred Milanellom je bilo na trenutke kot na bojnem polju. Žurnal24 main
Poteze vodilnih mož italijanskega Milana so tako močno razburile navijače, da so ob začetku priprav na novo sezono protestirali pred centrom za trening lombardijskega velikana.
 

Prodali le tisoč letnih vstopnic

Da navijači resnično niso zadovoljni z vodenjem kluba, dokazuje tudi podatek, da so doslej prodali manj kot tisoč letnih vstopnic, medtem ko so jih lani v tem obdobju že 15 tisoč.

Nogometaši Milana so v ponedeljek končali počitnice in začeli s pripravami na novo sezono. Prvi dan po prihodu iz počitnic pa se ne bi mogel začeti slabše. V centru za trening (Milanello) so se namreč zbrali navijači, ki pa niso prišli pozdravit svojih ljubljencev, temveč so prišli izrazit nestrinjanje s potezami vodstva kluba. Navijači še vedno niso preboleli odhoda Kakája v Real Madrid. Ob tem pa vodilni možje zaenkrat še niso naredili veliko, da bi našli primerno zamenjavo zanj.

 

Premier obljublja okrepitve

Italijanski premier in lastnik Milana, Silvio Berlusconi, pravi, da delajo vse, da v klub pripeljejo Klaasa Jana Huntelaarja, Luisa Fabiana in Emmanuela Adebayorja.

Navijači, zbralo naj bi se jih nekaj sto, so tako proti klubskim prostorom v Milanellu metali steklenice in svetilne rakete. Kasneje pa so "ofenzivo" nadaljevali z žaljenjem vodilnih mož. Glavni tarči napadov sta bila lastnik kluba in italijanski premier Silvio Berlusconi ter podpredsednik Adriano Galliani. Že tako razburjene navijače pa je še dodatno razburila izjava Berlusconija v ponedeljkovi izdaji La Gazzette Dello Sport, da je Milan močnejši od mestnega tekmeca Interja. "Kdorkoli nas bo poskušal ustaviti, bo končal v bolnišnici," pa so rohneli navijači, ki že dolgo niso bili tako nezadovoljni. Kmalu po začetku "upora“ so na prizorišče prispeli varuhi reda in miru, ki pa niso bili preveč uspešni, saj navijači zahtevajo odgovore.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.