Šport > Nogomet
9 ogledov

Proti Dancem tudi s Stevanovičem

stevanovic_handanovic_sps Žurnal24 main
Dalibor Stevanovič se bo najverjetneje pridružil slovenski nogometni reprezentanci pred prijateljsko tekmo z Dansko prihodnji teden v Novi Gorici. Konec tedna pričakuje debi v majici svojega novega kluba Alavesa.
“Včeraj sva govorila s selektorjem Kekom in lahko povem, da bom najverjetneje prišel na reprezentančni zbor pred tekmo z Dansko. Selektor je vedel, da sem zamenjal klub. Želel je, da se čim hitreje prilagodim novemu okolju. Danes se bomo še enkrat slišali, ampak lahko rečem, da bom najverjetneje v reprezentanci že za tekmo z Dansko,” je za Žurnal 24 dejal Dalibor Stevanović, ki je pred dnevi prestopil v Alaves.

Dobro so ga sprejeli
Triindvajsetletni Stevanović je bil v tej sezoni na stranskem tiru pri španskem drugoligašu Real Sociedadu. “Že decembra sem bivšemu trenerju in novemu predsedniku povedal, da želim oditi. S trenerjem sva imela konflikt, nisva bila v dobrih odnosih. V klubu so me poslušali in ko je prišla Alavesova ponudba za posojo, sem se odločil in do 30. junija bom igral za ta klub,” je dejal Stevanović, ki bo prvi nastop za novi klub, ki prav tako igra v drugem najmočnejšem španskem tekmovanju, dočakal v soboto: “V petek sem prvič treniral, v soboto sem bil že na klopi in malo je manjkalo, da bi zaigral. Proti Malagi pa pričakujem, da bom dobil nekaj minut. Sicer pa je vse super. Igralci so me zelo lepo sprejeli, kar je zame najbolj pomembno. Tudi fizično sem dobro pripravljen.”

Matjaž Kek nam je potrdil, da na nogometaša računa že za tekmo z Dansko. “Ne bi bil rad preuranjen, čakamo še na zeleno luč Alavesa. Upam, da bodo Španci pokazali razumevanje in potem ne vidim ovir, da se nam Stevanović ne bi pridružil. Končno si je uredil status v klubu in zdaj lahko v miru igra in trenira,” je dejal selektor.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.