Šport > Nogomet
12 ogledov

Prva želja Benedejčič

Alberto Bigon se na klopi ni obdržal dolgo. Kdo bo nogometaše Interblocka vodil Žurnal24 main
Potem ko so nogometaši Interblocka zaradi zdravstvenih težav ostali brez trenerja Alberta Bigona, so se začela ugibanja o njegovem nasledniku. Največja želja kluba je Igor Benedejčič.
 

Preberite še ...

Bigon zaradi težav s srcem v bolnišnici
Intervju: Alberto Bigon (13. 8.)

Zgodba o tem, da bo ljubljansko klop najverjetneje zapustil Alberto Bigon, je zdaj tudi dokončno dobila epilog. Predsednik Interblocka Joc Pečečnik je namreč sporočil, da so se v vodstvu kluba s 60-letnim italijanskim trenerjem odločili za sporazumno prekinitev pogodbe. Izkušeni trener je po odhodu Dragana Skočića "kockarjem" poveljeval od 11. avgusta, zaradi neprestanih zdravstvenih težav pa je Ljubljančane vodil zgolj na nekaj tekmah, na katerih pa ljubljanska zasedba ni vknjižila prav nobene zmage. V času odsotnosti strokovnjaka z Apeninskega polotoka trenutno devetouvrščeni ekipi v prvenstvu dirigira pomočnik glavnega trenerja Igor Benedejčič. Pod njegovim vodstvom so Ljubljančani poleg dveh prvenstvenih polnih izkupičkov vknjižili še zmago v osmini finala pokalnega tekmovanja proti Bonifiki.

 
 

Naša prva izbira in želja je, da Igor Benedejčič ostane na čelu njenega strokovnega vodstva.

Nenad Protega

 
"Po pogovoru z zdravniki in Albertom ter glede na njegovo počutje po drugem operativnem posegu nismo dobili zagotovila, da bi se zdravstveno stanje g. Bigona spremenilo v naslednjih treh mesecih. Skupaj smo prišli do zaključka, da ne bi mogel svoje naloge opravljati na način, ki ga klub in projekt zahtevata. Delo ekipe poteka popolnoma normalno, naša prva izbira in želja pa je, da Igor Benedejčič ostane na čelu njenega strokovnega vodstva. O vsem se bomo z njim in njegovimi pomočniki pogovarjali v ponedeljek, saj smo zdaj v celoti osredotočeni nanedeljsko tekmo z Ajdovci," so prek športnega direktorja Nenada Protege sporočili iz ljubljanskega prvoligaša.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.