Šport > Nogomet
20 ogledov

Prvi april: Nad Ferce s Tavaresom

Marcos Tavares bo poleti oblekel dres Slovenije. (Foto: Tadej Trehtar) Žurnal24 main
Večmesečno ugibanje o tem, ali je napadalec Maribora, Brazilec Marcos Tavares, zrel za igranje v dresu s slovenskim državnim grbom, je pri koncu! ... To je bila Žurnalova športna prvoaprilska šala.
Odkrito rečeno sem vpoklic pričakoval že dolgo, je pa zdaj toliko slajše. V Sloveniji se počutim odlično in v treh letih sem se poistovetil z narodom.
Marcos Tavares

"Z učinkom na zadnjih dveh kvalifikacijskih tekmah proti Italiji in Severni Irski nikakor ne morem biti zadovoljen, zato bom na prihodnjo akcijo vpoklical sveže moči," je v četrtek dejal selektor Matjaž Kek in nadaljeval: "Junija bom na tekmi proti Ferskim otokom priložnost ponudil Marcosu Tavaresu, saj je fant že večkrat izrazil željo po igranju za Slovenijo. Ima delovne navade, je močan v skoku, slabo znanje slovenskega jezika pa naj po navedbah mariborskih kolegov ne bi predstavljalo prevelikih težav." Sedemindvajsetletni član vodečega moštva državnega prvenstva se je na selektorjev komentar odzval z naslednjimi besedami: "Odkrito rečeno sem vpoklic pričakoval že dolgo, je pa zdaj toliko slajše. V Sloveniji se počutim odlično in v treh letih sem se poistovetil z narodom." V naslednjih dneh bo torej Slovenija dobila novega državljana po imenu Marco Morales Magno Tavares.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.