Šport > Nogomet
21 ogledov

Prvi na spisku Leonarda Kaka

Kaka se v Madridu ni naigral. Se bo vrnil v prestolnico mode, kjer je preživljal Žurnal24 main
Zdaj že nekdanji trener Interja Španec Rafa Benitez je večkrat potožil, da potrebuje nove okrepitve, a jih ni dobil. Očitno pa bo sveže moči zelo hitro dobil novi trener neroazzurov Leonardo.

Čeprav naj bi se v dned pred božičem dogajale same lepe stvari, Interjev predsednik Massimo Moratti ni imel usmiljenja do Rafe Benizeza. Španec je očitno stopil v prevelike čevelje, ki jih je v prestolnici mode pustil Portugalec Jose Mourinho. Aktualni zmagovalci Lige prvakov so tako v državnem prvenstvu daleč od vrha (da je vse še huje, na lestvici vodi njihov največji rival Milan), blesteli pa niso niti v elitnem evropskem klubksem tekmovanju. Edina svetla točka Interja v času Benitezove vladavine je zmaga na svetovnem klubskem prvenstvu, ki pa vendarle nima take veljave kot Serie A oziroma Liga prvakov. Benitez je tako moral zapustiti prestolnico mode. Vanjo pa se je vrnil Brazilec Leonardo, ki je pred tem vodil Milan in si zaradi tega s strani najbolj gorečih navijačev že prislužil naziv izdajalca.

Predhodnik Leonarda je za slabe izide krivil predvsem preslabo igralsko zasedbo in je od predsednika večkrat zahteval okrepitve, vendar jih ni dobil. Je pa Moratti očitno zaigral na povsem druge strune, ko je krmilo njegovega kluba prevzel Leonardo. Italijanski mediji namreč poročajo, da bo Brazilec kupoval že v bližajočem se januarksem prestopnem roku. Prva želja naj bi bil Kaka, ki je pri Realu zaradi poškodbe še vedno na stranskem tiru in čeprav Mourinho še vedno verjamem v njegov povratek, naj bi bili pri Interju odločeni, da medse v kratkem pripeljejo še enega nekdanjega ljubljenca Milanovih navijačev. Drugi na listi želja je Luis Fabiano iz Seville. "Bilo bi lepo, če bi odšel v Inter in se tam pridružil Leonardu,“ je dejal odlični napadalec Brazilije. S tem pa se želje Interja oziroma Leonarda še ne končajo. Na spisku so menda tudi Ricardo Montolivo (Fiorentina), Alexis Sanchez (Udinese) in Andrea Ranocchia (Genoa).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.