Šport > Nogomet
54 ogledov

PSG kupil Poljaka za 30 milijonov

Grzegorz Krychowiak EPA
Francoski nogometni prvak Paris Saint-Germain je na spletni strani potrdil prestop poljskega reprezentanta Grzegorza Krychowiaka, ki je podpisal petletno pogodbo.

Šestindvajsetletni vezist Grzegorz Krychowiak je Parižane stal 30 milijonov evrov in je druga okrepitev novega trenerja PSG Unaija Emeryja, pred tem je kot prost igralec prišel Hatem Ben Arfa. Emery je s Krychowiakom sodelovalaže pri Sevilli.

Poljak že ima izkušnje iz Francije, saj je nogometno odrasel v šoli Bordeauxa, profesionalno pot pa je začel pri Stade de Reimsu, odkoder se je leta 2014 preselil v Sevillo. Z Andaluzijci je osvojil dva naslova v evropski ligi in zaigral v finalu španskega kraljevega pokala.

"Zelo sem ponosen, da sem se vrnil v Francijo, kjer bo branil barve kluba, ki je zelo ambiciozen. Priložnost, da bom še naprej sodeloval z Unaijem Emeryjem je bil glavni dejavnik moje odločitve," je za spletno stran povedal Poljak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.