Šport > Nogomet
10 ogledov

PSG: Ne Carlo, v mesto luči Rafa!

Benitez je z Interjem sicer osvojil naslov svetovnega klubskega prvaka, vendar p EPA
Sodeč po poročilih iz Francije naj bi se vodilni možje Paris Saint-Germaina v iskanju novega trenerja obrnili v smer Španca Rafaela Beniteza. Glavni favorit direktorja kluba Leonarda je bil dolgo časa njegov nekdanji trener pri AC Milanu Carlo Ancelotti, zdaj pa se zdi, da je veliko bližje arabskim milijonom nekdanji trener Valencie, Liverpoola in Interja.

Iz Francije prihajajo informacije, da bo prvoligaš Paris Saint-Germain (PSG) kmalu odpustil trenerja Antoina Kombouareja, ki naj bi ga zamenjal španski strateg Rafael Benitez. PSG je sicer dobil zadnjo ligaško tekmo, ko je v pravem trilerju slavil proti Auxerrju (3:2), in se spet približal vodilnemu Montpellierju na vsega tri točke zaostanka, potem ko je izgubil tri zaporedne tekme v vseh tekmovanjih. Bogati lastniki skupine Qatar Investment Authority (QIA) so bojda razočarani nad slabim začetkom sezone, ki ga je moštvo, pred sezono okrepljeno z več kot 70-milijonskimi nakupi, odigralo pod vodstvom Kombouareja.

Televizijska postaja Al Džazira je poročala, da so po dolgih pogajanjih med člani uprave kluba in QIA pri slednjih odločili, da je čas za novega trenerja na Parku princev, ki naj bi postal Španec Benitez. Nekdanji trener Valencie, Liverpoola in Interja, ki je z Redsi leta 2005 osvojil Ligo prvakov, lani pa z Nerazzurri slavil v finalu svetovnega klubskega prvenstva, je brez kluba vse od odhoda iz mesta mode. Benitez sicer živi v Angliji in je večkrat izrazil željo, da bi se vrnil h kakšnemu angleškemu klubu, medtem pa njegov zastopnik poudarja, da uradne ponudbe PSG ali katerega drugega kluba še ni dobil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.