Šport > Nogomet
21 ogledov

PSG že naročil 20 tisoč Becksov. Za vsak slučaj!

David Beckham na handoutu Adidasa v dresu LA Galaxyja leta 2007. EPA
Francoska radijska postaja RTI poroča, da so nesramno bogati lastniki prvoligaša Paris Saint-Germaina, ki v zadnjih tednih krčevito lovijo podpis angleškega zvezdnika Davida Beckhama, za vsak slučaj že naročili 20 tisoč dresov z njegovim imenom. Beckhamu se pogodba z Los Angeles Galaxyjem izteče novembra, zaenkrat pa še ni znano, kje bo nadaljeval svojo kariero.

Katarski lastniki Paris Saint-Germaina naj bi po poročanju radia RTI pri svojem opremljevalcu Nikeju naročili 20 tisoč primerkov dresa Davida Beckhama, a to niti slučajno ne pomeni, da je prestop iz Los Angeles Galaxyja v francosko prestolnico kaj bližje. Katarci naj bi drese naročili zgolj "za vsak slučaj", če bi se Beckham, ki je pred kratkim izjavil, da se z družino ne namerava znova seliti, odločil za prihod v Francijo. Za nameček je eden izmed njegovih sinov pred kratkim podpisal pogodbo z U-13 ekipo Galaxyja.

Letošnji dres PSG se na uradni strani kluba prodaja za ceno 75 evrov. Strošek morda celo nepotrebnega nakupa šejkov torej znaša 1.500.000 evrov, verjamemo pa, da jim je bolj kot ne vseeno.

Komentarjev 1