Šport > Nogomet
11 ogledov

Pušnik: Kdo bi jih zavrnil?

marijan pušnik žnk marjan Instagram
Slovenski nogometni strokovnjak Marijan Pušnik je priskočil na pomoč splitskemu ženskemu kolektivu ŽNK Marjan.

Nekdanji trener Celja, Maribora in Olimpije je prava zakladnica nogometnega znanja, kar so lahko iz prve roke spoznala dekleta nogometnega kluba iz Splita.

Nedavno je mesto predsednice kluba ŽNK Marjan prevzela Mirta Šurjak, ki si je za trening na pomožni zelenici splitskega ponosa izposodila Marijana Pušnika.

''Kdo bi jih zavrnil? Predsednica Mirta Šurjak me je prosila. Njihov trener Jozo Pirič je bil moj trener v Dravogradu. Dekleta so poslušna in se želijo naučiti nekaj novega,'' je izkušnjo opisal Pušnik, ki s Hajdukom zaseda četrto mesto prvenstvene lestvice.

''Marjan treniral 'marjanke','' o dogodku pišejo hrvaški mediji. Šurjakova je bila njegovega obiska tako vesela, da je posnetek treninga delila na družabnem omrežju Instagram.

''Bilo je zelo zanimivo. Upam, da bo trener Pušnik vodil še kakšen trening,'' je za 24sata.hr povedala ena najobetavnejših hrvaških nogometašic Karla Šabašov.

 

Marijan Pušnik&Marjanke trening u tijeku@hnkhajduk

A video posted by Mirta (@mirta.surjak1) on Oct 13, 2016 at 1:39am PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.