Šport > Nogomet
24 ogledov

Pušnik ni vedel, da tega ne sme početi

Marijan Pušnik hajduk.hr
Slovenski trener Marijan Pušnik je dobil opozorilo Hrvaške nogomezne zveze (HNS) zaradi izjav, ki jih je podal po prijateljski tekmi med Hajdukom in Junakom.

Dalmatinski ponos iz Splita se je na prijateljskem obračunu pomeril s hrvaškim tretjeligašem Junakom in slavil z 1:0.

Kljub zmagi pa slovenski strateg Marijan Pušnik ni bil zadovoljen s predstavo svojih varovancev, dodatno pa ga je razhudil domnevno nespoštljiv odnos do navijačev, zato je javno oznanil, da bo igralce finančno kaznoval.

''Vsi, ki so igrali, bodo denarno kaznovani. Tisti, ki niso pozdravili navijačev, bodo plačali dvojno kazen. Direktorja sem že obvestil. Spet ponavljam, da me je sram, kako se obnašajo igralci. Niso pozdravili navijačev. Da, kadar sem jezen, se ponavadi smejim, a tokrat nimam moči,'' je dejal nogometni strokovnjak, ki je v prvem delu lanske sezone vodi ljubljansko Olimpijo.

Dan kasneje je 55-letni strateg s strani Hrvaške nogometne zveze (HNS) prejel navodila o primernem vedenju trenerjev.

Krovna nogometna organizacija naše južne sosede ga je namreč obvestila, da o kaznih, ki jih bodo prejeli igralci, ne sme javno govoriti.

''Vtis o tekmi se ni spremenil. Nimam kaj dodati oziroma preklicati. Opravičujem pa se, ker sem javno oznanil kazni, ki jih bom kot glavni trener predložil klubskemu organu, zadolženemu za to področje. S postopki v hrvaškem nogometu še nisem seznanjen do potankosti,'' je pojasnil Pušnik.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.