Šport > Nogomet
54 ogledov

Pušnik: Uf, bolje, da niste slišali!

marijan  pušnik hajduk Profimedias
Slovenski trener Marijan Pušnik je razkril, da je ob polčasu pokalne tekme s hrvaškim drugoligašem znorel nad svojmi igralci, ki so v nadaljevanju uprizorili preobrat.

Hajduk je v drugem krogu hrvaškega pokala v gosteh premagal Solin (1:2) in si priigral uvrstitev v četrtfinale tekmovanja.

Splitski nogometni ponos si je napredovanje zagotovil po preobratu, saj so domači povedli z golom Maria Jelavića, ki je imel v nadaljevanju na voljo še fantastično priložnost za podvojitev vodstva.

Slovenski strokovnjak na klopi Hajduka Marijan Pušnik se je ob polčasu odločil za ostro kritiko na račun svojih varovancev, ki so v drugem delu tekme uprizorili preobrat in slavili po zadetkih Anteja Ercega in Marka Futacsa.

Pušnik je po tekmi priznal, da so se tekme lotili preveč lahkomiselno in skoraj plačali visok davek. ''Nepredstavljvo se mi zdi, da zaradi egoizma ne igramo tako, kot smo se dogovorili. Teči morajo eden za drugega, ne pa da se prepirajo. Domači so igrali dobro, moji pa so vse skupaj vzeli preveč lahko. Mučili smo se. Naša igra nam ni v čast, mi smo profesionalnici. Morali bomo igrati bolje,'' je dejal nekdanji trener Olimpije, ki je tokrat namesto mirnega ubral agresivnejši pristop.

''Uf, bolje, da niste slišali,'' je na vprašanje, kaj je ob polčasu povedal svojim igralcem, odvrnil slovenski trener. ''Moral sem vpiti, da sem jih prebudil. Rekel sem, da je konec 'zaj****cije'. Nismo se zavedali, kako motiviran je Solin,'' je dodal Pušnik.

Hajduk bo naslednjo ligaško tekmo odigral v nedeljo, ko bo na Poljudu gostoval Osijek. Splitčani se trenutno nahajajo na četrtem mestu prvenstvene lestvice, na vrhu pa je še vedno Rijeka nekdanjega slovenskega selektorja Matjaža Keka, ki ima šest točk prednosti pred Dinamom iz Zagreba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.