Šport > Nogomet
24 ogledov

Pušnikovi navijači načrtujejo izgrede

Torcida Ivana Ivanovic/PIXSELL
Navijači splitskega Hajduka načrtujejo izgrede in prekinitev na četrtkovi nogometni tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2018 med Kosovom in Hrvaško,

Po pisanju časnika splitska Torcida načrtuje prekinitev tekme v Skadru v Albaniji, sume pa je potrdil tudi Miroslav Marković, ki je pri hrvaški nogometni zvezi odgovoren za varnost.

"To niso le govorice, ampak informacije, ki jih z operativnim delom zbiramo in prihajajo iz večih virov. Ko imamo te informacije potrjene iz več virov, jih pošljemo organizatorjem. Ne smemo razkriti podrobnosti, da ne bi ogrozili policijskega dela, sam pa sem prepričan, da bo na tekmi vse v redu, če bo vsak opravil svojo nalogo. In ja, imamo informacijo, da se pripravljajo izgredi," je za Jutranji list dejal Marković.

Ob tem dodaja, da bosta za varnost na tekmi skrbeli kosovska in albanska policija, za kateri verjame, da se bosta znali ustrezno odzvati na dogajanje na stadionu.

Splitski navijači so na reprezentančni tekmi že poskrbeli za nerede, ko so na EP v Franciji prekinili tekmo v St. Etiennu med Hrvaško in Češko (2:2). Tudi takrat so navijači izgrede napovedali in nato napoved uresničili.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.