Šport > Nogomet
21 ogledov

Puyol: "Igral bom še dve leti!"

null Žurnal24 main
Carles Puyol ne zapušča reprezentance Španije. Tako je simbol Barelone danes zapisal na svoj osebni blog. "Za 'Selección' bom igral še dve leti," pravi Puyol, kar pomeni, da cilja na Euro 2012.

Branilec Carles Puyol je po svoji napovedi, da bo po osvojitvi naslova svetovnega prvaka s Španijo po dolgih letih služenja "La Roji" le-to zapustil, zdaj spremenil svojo odločitev. Kapetan Barcelone je svojo potezo v nedeljo oznanil na osebnem blogu. Za Španijo bo tako igral še dve leti, vse do evropskega prvenstva leta 2012 na Poljskem in v Ukrajini. Njegovi odločitvi je botroval pogovor z direktorjem reprezentance in nekdanjim soigralcem pri Španiji Fernandom Hierrom in selektorjem Vicentejem del Bosquejem.

"Zdravo vsem. Po dolgem premisleku sem se odločil s 'Selecciónom' igrati še dve leti, po tem ko sem govoril s soigralci, selektorjem, Fernandom Hierrom in prijatelji, sem se odločil za to potezo. Pozdravčki," je Puyol napisal na svojem osebnem blogu. Del Bosque naj bi ga prepričal s ciljem, da preseže sto nastopov v dresu z državnim grbom. Do jubileja mu trenutno manjka deset tekem.

Puyol je na pravkar končanem prvenstvu tvoril ožjo obrambo Špancev skupaj z moštvenim kolegom Gerardom Piquéjem in vse tekme odigral od začetka do konca. "Furiji" je z edinim golom na tekmi proti Nemčiji tudi priboril finale, v katerem je po podaljšku kasneje padla Nizozemska ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.