Šport > Nogomet
14 ogledov

Puyol o Neymarju: "Hitro se bo moral prilagoditi"

Puyol Barcelona Malaga Liga BBVA Španija liga prvenstvo EPA
Kapetan Barcelone Carles Puyol je opomnil Neymarja, da se bo moral hitro privaditi na evropski nogomet.

Brazilski zvezdnik Neymar je pred dnevi podpisal petletno pogodbo z Barcelono in poskrbel za vsesplošno evforijo v katalonski prestolnici. A kapetan Carles Puyol je opozoril nekdanjega igralca Santosa, da bo igranje v Evropi nekaj povsem drugega kot nastopanje v Južni Ameriki.

"Počakajmo in videli bomo, kako bo (Neymar, op. a.) igral v Evropi. Gre za zelo drugačno okolje od tistega, ki ga je bil do zdaj vajen, ampak profesionalec se prilagodi vsaki situaciji," je 35-letnik povedal novinarjem v New Yorku.

Neymarjev prihod je postavil vprašanje nad prihodnost Davida Ville, medtem ko naj bi Pedro in Alexis Sánchez ostala na Camp Nouu. Puyol razumljivo ni ponudil odgovora, a tudi ni pomiril navijačev asturijskega napadalca, ki želijo Villo še gledati v Barceloni.

"Ne vem, kam bo (Villa, op. a.) odšel," je dejal kapetan glede usode reprezentančnega soigralca, ki bo, tako kot Neymar, nastopil na bližnjem Pokalu konfederacij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.