Šport > Nogomet
15 ogledov

Puyol "ponorel" zaradi neprimernega slavja

Carles Puyol Thaigo Alcantara Dani Alves Youtube
Barcelona je v nedeljo zvečer s sedmico odpihnila Rayo Vallecano. Veliko slavje pa ima tudi črno piko: neprimerno proslavljanje Thiaga Alcantare in Danija Alvesa ob petem zadetku.

Thiago Alcantra je po zadetku za 5:0 stekel do Danija Alvesa, s katerim sta nato s plesom proslavila "petardo". Vsega skupaj pa ni preveč dobro sprejel kapetan Carles Puyol, ki je oba soigralca okrcal in ju poslal na svojo stran igrišča. Po koncu srečanja je "zmagoviti ples" obsodil tudi odhajajoči Pep Guardiola. "To se ne spodobi za igralce Barcelone," je Guardiola komentiral ples, ki so ga mnogi razumeli kot provokacijo in poniževanje do tal potolčenega nasprotnika.

Svojo napako sta hitro ugotovila tudi Thiago in Dani Alves, ki sta se po srečanju opravičila za svoje dejanje. "Želim se opravičiti navijačem Raya Vallecana, ki so se ob plesu počutili užaljeno. Nikogar nisem želel užaliti, ampak se le zabavati. Že kot otroku so mi dejali, da je nogomet zabava," je dejal Alves, medtem ko je Thiago pripomnil: "Opravičujem se, če sem užalil Rayo med proslavljanjem zadetka. Zaradi emocij v tistem trenutku sem napravil napako. To se ne bo ponovilo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.