Šport > Nogomet
19 ogledov

Puyol razmišlja o koncu kariere

carles puyol EPA
Legendarni branilec Barcelone Carles Puyol naj bi zaradi težav s poškodbami razmišljal o koncu profesionalne športne kariere.

Katalonski dnevnik Mundo Deportivo poroča, da naj bi Carles Puyol razmišljal o tem, da bi zapustil Barcelono oziroma nogometne čevlje obesil na klin.

Španski branilec je lani prestal operacijo kolena, nato si je na ligaški tekmi zlomil ličnico, mesec kasneje si je poškodoval kolenske ligamente, nato pa si na tekmi Lige prvakov proti Benfici še izpahnil komolec. Serija poškodb mu je preprečila, da bi na zelenici odigral tako, kot zna, s čimer se Puyol ne namerava sprijazniti.

Španec ima še vedno težave z desnim kolenom, španski dnevnik pa dodaja, da ni pripravljen igrati, če ne bo fizično stoodstoten. Puyol zato razmišlja, da bi se preselil v nižjo ligo, medtem ko naj bi soigralce in vodstvo kluba že obvestil, da ne izključuje upokojitve.

Mundo Deportivo še dodaja, da bo Puyol odločitev sprejel v naslednjih nekaj mesecih, vse pa bo odvisno od njegovega fizičnega počutja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.