Šport > Nogomet
33 ogledov

Radosavljević podpisal: "Dvignili se bomo"

Radosavljević Olimpija Ljubljana trening novi član igralec SPS/nkolimpija.si
Pri ljubljanski Olimpiji so na svoji spletni strani (www.nkolimpija.si) tudi uradno potrdili prihod izkušenega slovenskega reprezentanta Aleksandra Radosavljevića.

"NK Olimpija Ljubljana in Aleksandar Radosavljević sta sklenila dogovor o sodelovanju, dolgoletni slovenski reprezentant pa bo zeleno-beli dres nosil vsaj do konca koledarskega leta," so na klubski spletni strani zapisali pri ljubljanski Olimpiji.

34-letni Aleksander Radosavljević, ki je za reprezentanco odigral 39 tekem, vključno z nastopi na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki, se je zmajem pridružil iz nizozemskega ADO Den Haaga, v četrtek pa je prvič tudi že treniral z novimi soigralci.

"Lahko pomagam mlajšim"

"Hočem pomagati tej dokaj mladi ekipi. Upam, da bomo naredili korak naprej, igrali dobro in se dvignili po lestvici," je za Olimpija TV dejal Kranjčan. "Po več treningih bo slika bolj jasna. Včeraj sem gledal tekmo, Olimpija ima kakovost. Mislim, da lahko z mojimi izkušnjami pomagam tudi mlajšim igralcem. Verjamem, da jim bo moja pomoč prišla prav. Bil sem v procesu treninga, kar se fizične priprave tiče ne bi smel imeti težav."

Zadovoljen je bil ob dogovoru tudi trener Andrej Razdrh, ki je uspel na ljubljanski klopi preživeti slab začetek sezone, zdaj pa lahko z novimi okrepitvami (prihaja tudi levi bočni branilec Tadej Apatič) ob izkušenih Milanu Anđelkoviću in Nikoli Nikeziću računa na precejšen dvig točkovnega izkupička.

"Mislim, da to (prihod Radosavljevića, op. a.) pomeni ogromno," je za Olimpija TV dejal Razdrh. "Rade je še dva ali tri mesece nazaj igral za reprezentanco, igral je na svetovnem prvenstvu, odigral ogromno število tekem za našo izbrano vrsto in mislim, da bo tej ekipi izjemno koristil. Poznam ga že zelo dolgo in vem, da je profesionalec. Toliko časa je preživel v tujini, da bo to prenesel na našo ekipo, predvsem v zvezni vrsti pa bo na naše najmlajše vplival zelo pozitivno. Mislim, da lahko ogromno prinese Olimpiji. Bil je konstantno v pogonu, ne samo individualno, z ekipo je tudi treniral, ne bom omenjal s katero. Pri takšnih igralcih se takoj vidi, če je glava na mestu ali ni. Zanj to ni težava."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.