Šport > Nogomet
14 ogledov

Rafa želi obdržati Maicona

V tem trenutku še vedno ni znano, kje bo kariero nadaljeval Maicon. (Foto: Reute Žurnal24 main
Čeprav je na začetku poletja vse kazalo na to, da se bo Maicon iz Interja preselil v Real Madrid, se danes zdi, da iz te moke ne bo kruha. "Želim si ga v svoji ekipi," je odločen Rafael Benitez.

Novi trener Interja Rafael Benitez je s temi besedami jasno dal vedeti, da si odličnega Brazilca, ki se najbolje znajde na desni strani, želi imeti v svoji ekipi. Rafael Benitez je še dodal, da je Maicon pomemben člen aktualnega zmagovalca Lige prvakov, ter da ga ni pripravljen pustiti v Real Madrid. "V lanski sezoni je opravil odlično delo za ekipo in ima odlične napadalne sposobnosti,“ je še dejal nekdanji strateg Liverpoola. Slovita Gazzetta dello Sport je v petek sicer zapisala, da naj bi Inter v petek zavrnil 26 milijonov evrov vredno ponudbu Reala, medtem ko je igralec sam že pred časom sprejel ponudbo kraljevega kluba, a zadnjo besedo ima Inter. Kako se bo zgodba razpletla, verjetno ne bo znano vse do zadnje sekunde prestopnega roka, toda vse bolj se zdi verjetna možnost, da bo Maicon ostal na San Siru. Njegov nekdanji trener Jose Mourinho pa bo moral pri Realu najti drugo rešitev za desni bok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.