Šport > Nogomet
19 ogledov

Rafo bo zamenjal Hodgson

Roy Hodgson bo v naslednji sezoni sedel na vroči klopi Liverpoola. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Rafaela Beniteza bo na klopi Liverpoola zamenjal Roy Hdgson. Dosedanji trener Fulhama bo z rdečimi pogodbo podpisal po vrnitvi iz JAR, kjer je trenutno strokovni komentator.

Vodstvo angleškega nogometnega moštva Liverpool je našel zamenjavo za Rafaela Beniteza, ki je po koncu sezone prestopil k letošnjemu zmagovalcu Lige prvakov - italijanskemu Interju iz Milana. Na vroč trenerski stol se bo usedel 62-letni Roy Hodgson, ki je nazadnje vodil londonski Fulham.

Hodgson bo pogodbo z moštvom iz Anfielda podpisal takoj po vrnitvi iz Južnoafriške republike, kjer je trenutno strokovni komentator televizijske postaje BBC.

Trener in klub sta se že pred svetovnim prvenstvom dogovorila za sodelovanje, zapletlo pa se je pri vprašanju pomočnika. Hodgson si je za pomočnika zaželel Mika Kellyja, njegovega dosedanjega asistenta pri Fulhamu, s tem pa se vodstvo Liverpoola ni strinjalo.

Hodgson je doslej vodil številne ekipe (Inter Milano, Blackburn, Grasshopper, Udinese), bil pa je tudi selektor Švice, Finske in Združenih arabskih emiratov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.