Šport > Nogomet
21 ogledov

Raje bi lovoriko kot Ligo prvakov

ray parlour EPA
Arsenalu v prvenstvu ne gre najbolje, a se mu kljub temu obeta, da prekine devetletno sušo in osvoji lovoriko.

Arsenalovi nogometaši bi na sobotni polfinalni tekmi FA pokala proti Wiganu lahko naredil velik korak proti prvi lovoriki po devetih sušnih letih. Na tekmi proti drugoligašu so topničarji jasen favorit, zmaga pa bi bila obliž na rano v sezoni, v kateri bi lahko ostali celo brez igranja v Ligi prvakov. Čeprav so Londončani trenutno še na rešilnem četrtem mestu, pa na njih s točko in tekmo manj močno pritiska Everton.

Nekdanji vezist Arsenala Ray Parlour je bil jasen, kaj mora biti klubska prioriteta v tem trenutku: "Če bi moral izbirati med trofejo in igranjem v Ligi prvakov ... bi izbral trofejo. Ta bi lahko dala klubu dodatnega zagona."

"Vem da je igranje v Ligi prvakov za klub zelo pomembno s finančnega vidika, a kot profesionalni nogometaš ne želiš zgolj služiti denarja za klub, tvoj glavni cilj je zmagati. Kaj imaš za pokazati na koncu kariere, če je vse, kar imaš, to, da ti je uspelo biti osem let zapored četrti?" je dejal Anglež, ki je kot topničar osvojil devet lovorik.

 

 

 

 

Komentarjev 1
  • ajduc 16:39 11.april 2014.

    V soboto je POLfinalna tekma Arsenal : Wigan in v nedeljo Sheffield United: Hull City, za katero bi morali vedeti, ker za Hull igra Robert Koren.