Šport > Nogomet
13 ogledov

Ramos iz Madrida v Moskvo

Juande Ramos za striženje nohtov doma ni imel časa. Žurnal24 main
Nekdanji trener Reala Madrida, Juande Ramos, je postal novi trener ekipe CSKA iz Moskve. Na trenerskem stolčku moštva, ki bo letos igralo v Ligi prvakov, bo nadomestil Zica.
Juande Ramos, ki je bil nazadnje trener madridskega Reala, je sprejel nov trenerski izziv. V četrtek je podpisal pogodbo z ruskim nogometnim velikanom CSKA iz Moskve, je bilo danes objavljeno na trenerjevi spletni strani. "Rad imam nove izzive in se že veselim, da bom pomagal temu moštvu uresničiti vse njihove potenciale v Evropi. Za ta cilj sem pripravljen trdo garati v naslednjih treh mesecih," je napovedal novi trener CSKA, ki je bil v svoji bogati karieri tudi trener Tottenhama in Seville.
 
 

Za ta cilj sem pripravljen trdo garati.

Juande Ramos

 
CSKA bo v letošnji sezoni nastopil v skupinskem delu Lige prvakov, kjer se bo za preboj v osmino finala boril z Manchester Unitedom, Wolfsburgom in Bešiktašem, v ruskem prvenstvu pa je trenutno četrto moštvo z desetimi točkami zaostanka za vodilnim moštvom Rubinom iz Kazana. Juande Ramos ne bo imel časa za uvajanje in bo že takoj moral poprijeti za delo. Trenersko taktirko bo vzel v roke že ta teden, saj ga že v soboto čaka debi v vlogi trenerja CSKA proti nogometašem Krila Sovjetov. Prihod novega trenerja v Moskvo pomeni le eno, da se je prejšnji moral prav na hitro posloviti. Nekdanji legendarni brazilski nogometaš Zico, ki je v Moskvo prišel letos, kot trener ni izpolnil visokih pričakovanj ruskega kluba.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.