Šport > Nogomet
17 ogledov

Ramos: "Navijam za naše, tudi za Barço"

(Real Madrid : Zaragoza) sergio ramos EPA
Realov branilec Sergio Ramos je v pogovoru za televizijo Antena 3 zatrdil, da na evropskih tekmah vedno navija za španske ekipe, tudi Barcelono.

"Vedno sem govoril, da si na evropskih tekmah želim, da zmaga naša domača ekipa - naj bo to Barcelona ali kdor koli drug," je v pogovoru na televiziji Antena 3 v oddaji El hormiguero razkril Sergio Ramos.

Njegova izjava prihaja le nekaj dni po tem, ko sta ga kot igralca Reala, ki bi ga najraje videla pri Barceloni, izbrala dva člana Blaugrane - Pedro Rodríguez in Andrés Iniesta.

Da v Madridu igra nekdo, ki bi ga z veseljem pripeljal na Camp Nou, je pred kratkim dejal tudi predsednik Barçe Sandro Rosell.

Ramos je v letošnji sezoni pri Real Madridu doživel že nekaj vzponov in padcev, predvsem pa kratkih stikov s trenerjem Joséjem Mourinhom, ki ga je po zadnji tekmi osmine finala Lige prvakov javno obtožil za prejeti gol kraljevega kluba.

S "Panenko" je bilo najlažje zadeti

Branilec iz Seville je spregovoril tudi o svojih famoznih enajstmetrovkah iz lanskega leta, ko je najprej zgrešil v polfinalu Lige prvakov proti Bayernu, nato pa v velikem slogu s "Panenko" zabil Portugalski v polfinalu Eura 2012.

"Enajstmetrovke so zapravili tudi igralci najvišjega svetovnega nivoja, a se o njih ni toliko govorilo," je dodal Ramos. "Vedno sem rad prevzemal odgovornost v takšnih trenutkih. Raztrgalo me je po zgrešeni enajstmetrovki proti Bayernu, ker sta moja mama in sestra tako trpeli. Enajstmetrovke zapravi tisti, ki strelja. Še isti dan, ko sem zgrešil enajstmetrovko proti Bayernu, sem mami rekel, da bom naslednjo 'spodkopal'."

Ramos je še pristavil, da je bilo v polfinalu proti Portugalski najlažje streljati prav na takšen način. "Rekel sem 'misterju' (selektorju Vicenteju del Bosqueju, op. a.), da si želim zagotovo streljati. Rekel je: 'Perfektno!' Streljati na ta način je bilo najlažje, ker nihče na svetu tega ni pričakoval."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.