Šport > Nogomet
33 ogledov

Ramos o ''nori'' zahtevi navijačev

sergio ramos cristiano ronaldo EPA
Branilec Real Madrida, Sergio Ramos, je okrcal navijače španskega velikana, ki so na povratni tekmi Lige prvakov žvižgali Cristianu Ronaldu.

Navijači madridskega Reala so bili na povrati tekmi osmine finala Lige prvakov neprizanesljivi do Cristiana Ronalda in vsako njegovo neuspešno potezo nagradili z glasnimi žvižgi. 

Portugalski superzvezdnik je zabil že 90. gol v Ligi prvakov in prispeval podajo za zadetek Jamesa Rodrigueza, s katerim so galaktiki postavili končnih 2:0 in si s štirimi goli razlike - prva tekma se je končala z identičnim izidom - zagotovili uvrstitev v četrtfinale.

Ronaldo je z nedavno izjavo na račun svojih soigralcev še dodatno razjezil navijače Reala, ki nikakor ne morejo biti zadovoljni s stanjem na ligaški lestvici, kjer imajo 12 točk zaostanka za vodilno Barcelono in štiri za mestnim tekmecem Atlético Madridom

Sodeč po žvižgih, ki so v torek odmevali na Santiago Bernabéuu, si nekateri navijači želijo odhoda najboljšega strelca v zgodovini kluba, kar bi bila po besedah branilca Sergia Ramosa velika norost.

''Malo bodo morali razmisliti,'' je po zmagi nad klubom iz večnega mesta dejal Ramos. ''Spoštujem mnenje navijačev, saj je njihova podpora zelo pomembna. Toda, ko stvar ne gredo dobro, je treba podpirati nogometaše, saj si vsi želimo le to, kar je najbolje za Madrid,'' je dodal branilec.

''Meni se zdi noro, če želijo, da zapusti Madrid, saj gre za zgodovinskega igralca,'' je prepričan 29-letnik.

Ronaldo je najboljši strelec v zgodovini Real Madrida in Lige prvakov. V zadnjih mesecih so pogosto krožile govorice o njegovem odhodu iz Reala, zadnja pred nekaj dnevi, ko se je šušljalo, da sta oba z Ramosom oddala prošnjo za prestop v poletnem prestopnem roku. Portugalec, ki ima pogodbo z Realom sklenjeno do junija 2018, je sicer pred dnevi dejal, da si želi do izteka pogodbe ostati v Madridu.

O zahtevi nekaterih navijačev, da bi se moral Real znebiti prvega zvezdnika, je pred tekmo z Romo spregovoril tudi trener Zinedine Zidane. Ta se je ob vprašanju le nasmehnil in dejal: ''Jaz sem trener in želim, da Cristiano ostane.''

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.