Šport > Nogomet
20 ogledov

Rane Bavarcev bo zacelila formula 1

Schweinsteiger Finale Liga prvakov Bayern Chelsea München Allianz Arena Reuters
Nemški reprezentanti v vrstah münchenskega Bayerna, ki še vedno prebolevajo sobotni poraz v finalu Lige prvakov proti Chelseaju, bodo lahko na bolečino poraza pozabili z ogledom dirke formule 1 za veliko nagrado Monaka, kamor bodo odšli skupaj z nemško reprezentanco. Tako vsaj načrtujejo pri "Elfu".

Priprave nemške nogometne reprezentance na bližnje evropsko prvenstvo v nogometu se bodo začele glamurozno, saj bodo selektor Joachim Löw in njegovi varovanci za dvig morale obiskali dirko formule 1 v Monte Carlu. Kot je v torek potrdil pomočnik selektorja Hansi Flick, želijo tako pomagati predvsem nogometašem Bayerna Münchna, ki prebolevajo sobotni poraz v finalu Lige prvakov.

"V nedeljo bomo skupaj obiskali dirko formule 1 v Monaku," je povedal Flick. "To bo dober začetek za igralce Bayerna." Flick je še dodal, da Bayernovi reprezentanti, med katerimi sta tudi strelec tragične enajstmetrovke Bastian Schweinsteiger in kapetan Philipp Lahm, ne bodo sodelovali na sobotni prijateljski tekmi proti Švici, ampak se bodo ekipi pridružili šele v Monaku.

Nemci se na začetek Eura že od ponedeljka dalje pripravljajo na jugu Francije, po prvotnih načrtih pa naj bi se jim Bayernovi nogometaši pridružili na predvečer tekme s Švico v Baslu. Flick je še povedal, da napadalec Miroslav Klose dobro okreva po poškodbi hrbta, zaradi katere je proti koncu prve sezone pri rimskem Laziu izpustil kar nekaj tekem.

"Vse poteka po načrtih, in če do sobote ne bo imel nobenih manjših preglavic, bo zagotovo igral," je o Kloseju povedal Flick.

Komentarjev 1
  • juventus1897 18:23 22.maj 2012.

    Kot v vrtcu. No, otroci, pa pojdimo na izlet, da ne ne boste preveč žalostni. Pa glih oni, švabi, ki veljajo za, kao, neke muškarčine in igrajo, kao, ta pravi, MOŠKI nogomet !!! WTF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!