Šport > Nogomet
17 ogledov

Rapid želi preprečiti Berićev odhod

Robert Berić EPA
Športni direktor Rapida Andreas Müller ne želi, da bi slovenski nogometaš Robert Berić zapustil avstrijski klub. "Ponudba bi morala biti nemoralna, nesramno visoka. Morali bi nas zasipati z denarjem," je o možnostih prestopa Berića povedal za avstrijske medije

Tudi avstrijski mediji razpravljajo o odhodu Roberta Berića iz dunajskega Rapida. Sedaj so zeleno-beli Beriću ponudili predčasno podaljšanje pogodbe, saj drugega najboljšega strelca avstrijske Bundeslige nikakor ne želijo izgubiti.

Berić govoric o možnem prestopu še ni komentiral, ampak tudi prihodnosti v Rapidu se Slovenec ne otepa: "Ni katastrofa, če ostanem. Imamo priložnost, da zaigramo v Ligi Prvakov in se borimo s Salzburgom. Želimo osvajati naslove." Temu pa je za avstrijski medij Krone še dodal, da se lahko v nogometu stvari hitro spremenijo.

Rapid medtem trdi, da se Berić na Dunaju počuti zelo dobro in ga v druge lige silijo svetovalci. "Dobro se počuti pri nas, veliko se dogaja izven kluba," meni športni direktor Rapida Andreas Müller in dodaja, da želijo sanjsko sezono 24-letnika izkoristiti predvsem njegovi svetovalci. "Ponudili so ga polovici Evrope, mi ga želimo ohraniti v naših vrstah," je jasen Müller. Zato so Slovencu tudi ponudili predčasno podaljšanje pogodbe, ki se sicer izteka leta 2018.

Zaenkrat Rapid ni dobil ponudb za Berića, a tudi to razmer ne bi spremenilo. "Ponudbe zaenkrat ni in menim, da je tudi ne bo. Ponudba pa bi morala biti nemoralna, nesramno visoka. Morali bi nas zasipati z denarjem," je dodal Müller, ki je prepričan, da bo Berić ostal v Rapidu.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.