Šport > Nogomet
17 ogledov

Raúl po 16 letih v tujino?

Konec velike ljubezni? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Raúl Gonzaléz Blanco je bil dolga leta zaščitni znak madridskega Reala, po poročanju nekaterih španskih medijev pa naj bi bil vse bližje odhodu v tujino. Želijo ga številni klubi.

Po poročanju španskega časnika As Real Madrid zapušča ena največjih legend tega kluba, 32-letni napadalec Raúl Gonzaléz Blanco. Slednji je barve kraljevega kluba zastopal 16 let, v tem času zbral 550 nastopov ter dosegel 228 golov, o odhodu iz Španije pa je nekoliko resneje začel razmišljati v drugi polovici pretekle sezone, ko je pod vodstvom trenerja Manuela Pellegrinija izgubil mesto v začetni enajsterici.

Zanj se zanimajo številni klubi po vsem svetu, Raúl pa se bo v prihodnjih dveh tednih odločil, ali bo kariero nadaljeval na najvišji tekmovalni ravni in se preselil v katerega izmed evropskih klubov, zanj se že zanimajo Schalke 04, Sampdoria in Blackburn, ali se bo preselil čez lužo, kjer ga želijo v svojih vrstah videti pri Red Bulls iz New Yorka ter pri Los Angeles Galaxyju. Prav slednja možnost pa je najbolj všeč njegovi ženi Mamen Sanz, ki je za revijo Elle povedala: "Z otroki bi lahko živela tudi v tujini ... recimo v Združenih državah. To bi bila zanimiva izkušnja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.