Šport > Nogomet
10 ogledov

Raul v Dinamo? Daleč od resnice

Raul Gonzalez gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava Žurnal24 main
Vsako poletje smo priča številnim govoricam o prestopih nogometašev. Nekatere so bolj resnične, druge manj. No, naslednja sodi v domeno znanstvene fantastike. Raul naj bi se preselil v Dinamo. Zoran Mamić je vse skupaj že odločno zanikal.

Pri zagrebškem Dinamu so letos pošteno "pljunili v roke" in pred začetkom sezone obnovili Maksimir ter poskrbeli tudi za nekaj sprememb v igralskem kadru. Vse z namenom, da se večkratni hrvaški prvak po nekaj letih suše znova prebije v elitno Ligo prvakov. A Zdravko Mamić in sodelavci naj bi šli še korak dlje. Mamić je napovedal, da bo v Zagreb pripeljal ime, ki bo "zatreslo Hrvaško". Hrvaški spletni portal 24sata je poročal, da naj bi bil to nihče drug kot sam Raul Gonzalez. Navijači Dinama so že začeli sanjati, ko jih je v realnost vrnil Zoran Mamić.

"To nima nobene povezave z resnico. Tudi če se uvrstimo v Ligo prvakov, Raul ne pride v Dinamo. Mi smo letošnji prestopni rok že zaključili. Nikogar več ne bomo pripeljali v klub," je novico o morebitnem prihodu legendarnega Raula hitro demantiral Zoran Mamić.

Raul je zadnjo sezono preživel v Nemčiji pri Schalkeju, kjer si je s svojimi igrami hitro pridobil naklonjenost navijačev. Pred tem je Španec kar 16 let nosil dres madridskega Reala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.