Šport > Nogomet
142 ogledov

Razdrh ponudil odstop, Dragonsi "slekli" igralce

Green Dragons Olimpija Ljubljana Celje Prva liga Telekom Slovenije
1/18
SPS/nkolimpija.si
Slavje ob 25. obletnici navijaške skupine Green Dragons se je med in po sobotni tekmi ljubljanske Olimpije s Celjem sprevrglo v vroče prerekanje in slačenje igralcev. Trener Andrej Razdrh ponudil odstop.

V zadnjih tednih tako popularno slačenje dresov igralcev na ukaz navijaške skupine je ob rezultatski krizi ljubljanske Olimpije pljusknilo tudi na obale slovenskega nogometa. Zeleno-beli so s porazom proti Celju (0:2) pokvarili slavje skupini Green Dragons, ki se je v velikem številu zbrala na severni tribuni stadiona Stožice, a lahko ob glasnem petju le nemočno spremljala nov sprehod gostov do treh točk.

Več kot 3.000 gledalcev je domov odhajalo sklonjenih glav z vedenjem, da zmaji ostajajo globoko v drugem delu lestvice, najzvestejši privrženci Olimpije pa so zahtevali odgovore. Po dimni zavesi v drugem polčasu, s katero so za več minut prekinili tekmo, so po odločilnem drugem golu Celjanov začeli glasno žaliti igralce, po zadnjem sodnikovem žvižgu pa od njih zahtevali, da si slečejo drese.

Vodstvu bo ponudil odstop

To so igralci po prvotnem obotavljanju tudi storili, poroča največji slovenski nogometni portal Nogomania (www.nogomania.com). Prerekanje naj bi se nato preselilo v famozno garažno ljubljanskega športnega centra, kjer so se kapetan Elvis Džafič, Milan Anđelković in Nikola Nikezić v povišanih tonih pogovarjali z navijači. Trener Andrej Razdrh je na novinarski konferenci po tekmi zatrdil, da bo ponudil odstopno izjavo predsedniku kluba Izetu Rastoderju.

"Ne želim preveč govoriti o tekmi sami, ker nima smisla. Preprosto ne gre. Ker so rezultati slabi, je jasno, da sem odgovoren jaz. Vodstvu kluba bom ponudil svoj odstop. Verjamem v te fante in vem, da so zmožni precej več, zato upam in si želim, da bodo z nekim novim obrazom na klopi ta potencial uspeli razviti," je po tekmi dejal Razdrh.

Razdrha rešil direktor

Pri Nogomanii dodajajo, da Rastoder trenerjeve odstopne izjave noče sprejeti, potem ko je pred le nekaj dnevi podprl Vrhničana. Mlademu trenerju naj bi po informacijah, ki so dostopne našemu uredništvu, v bran z odstopom stopil tudi direktor Sanel Konjević.

Odhod slednjega je ob koncu avgusta namreč pomenil, da Rastoder kljub prvotni želji Razdrha (še) ni mogel zamenjati, kalvarija pri Olimpiji pa zdaj iz kola v kolo dobiva nove razsežnosti ...

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 11:55 20.oktober 2013.

    ne sam ponudit odstop...NEPREKLICNO ODSTOPIT...SRAMOTA