Šport > Nogomet
131 ogledov

Razdrh zapustil Domžale, naslednik že znan

Andrej Razdrh Profimedia
Slovenski nogometni strateg se poslavlja manj kot leto dni po prevzemu funkcije.

Trener Andrej Razdrh je danes zapustil mesto glavnega trenerja nogometnega kluba Domžale. Klub skupaj z Razdrhom zapuščata tudi pomočnika Darko Karapetrović in Amir Botonjić, so sporočili iz domžalskega prvoligaša.

Razdrh je moštvo Domžal prevzel 5. septembra lani, v devetih mesecih pa je na 23 tekmah v vseh tekmovanjih zbral devet zmag, 11 porazov in tri neodločene izide.

Novi trener nogometnega kluba Domžale je postal Dejan Djuranović. Đuranović je, kot je dejal športni direktor Matej Oražem, srednjeročna ali dolgoročna rešitev za klub, veliko pa bo odvisno predvsem od zadnjih devetih tekem v državnem prvenstvu.

Po medijskih namigovanjih je bil med kandidati za prevzem mesta glavnega trenerja nekdanji reprezentančni selektor Slaviša Stojanović, a je bil Djuranović po mnenju Oražma najbolj primerna rešitev glede na položaj, v katerem so se v klubu znašli.

Djuranović, ki je v klubu od leta 2003, je v prvi ligi kot začasni trener Domžale že vodil, v Prvi ligi Telekom Slovenije pa je vodil še ekipo Radomelj. Pred zadnjimi devetimi krogi bo skušal dvigniti ekipo na lestvici ter ji vliti prepotrebno samozavest, da izkoristi svoj potencial.

Dvainpetdesetletni izkušeni strokovnjak je že tretji trener Domžal v tej sezoni, potem ko je septembra mesto od Simona Rožmana, zdaj trenerja hrvaškega nogometnega kluba Rijeke, prevzel Razdrh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.